Thursday, July 1, 2010

Vind wereldwijd de beste mobiele werkplekken: Worksnug (via Dutch Cowboys)

For English readers: go directly to "What is WorkSnug?"

Dutch Cowboys: "Volgens (het Amerikaanse) onderzoeksbureau IDC zal de populatie van mobiele werkers dit jaar het miljard passeren en groeien tot bijna 1,2 miljard mensen in 2013; meer dan een derde van de totale beroepsbevolking. Van zakenreizigers tot creatieve professionals die hun werkomgeving gebruiken om inspiratie op te doen, of individuen die vanuit huis werken en de behoefte hebben aan een andere omgeving: WorkSnug voorziet ze van een reeks mogelijke werkplekken.

‘Met de toename van mobiele werkers, is werk niet langer een plaats waar we naartoe gaan, maar iets wat we doen. WorkSnug is perfect voor iedereen die op afstand werkt en productief wil blijven in een openbare werkomgeving’, aldus Richard Leyland. ‘De manier waarop we werken is aan het veranderen.’

Met WorkSnug kunnen mobiele werkers hun favoriete cafés, koffiesalons, bibliotheken, centra met flexibele werkplekken en andere plekken uit hun omgeving beoordelen. Worksnug ondersteunt op dit moment officieel 15 steden wereldwijd maar Leyland vertelt dat er al zo'n 150 werkplekken in de database zitten. Je kunt dus je eigen stad of dorp bij Worksnug toevoegen.

De applicatie is nu alleen als iPhone app verkrijgbaar. Het ontwikkelteam is bezig met een integratie in Layar. Als die gereed is, komt er een Android-versie. Een versie voor de Blackberry zit eveneens in de planning.

Of ga direct naar: WorkSnug: "Connecting mobile workers to the nearest and best places to work in the major cities of the world."